Tuesday, March 13, 2012

Fullamming å redusere Allergi Hos spedbarn

http://blogg.aftenposten.no/zahid/files/2011/01/macierzynstwo_1905-597x388.jpg

Fullamming å redusere Allergi Hos spedbarn - fullamming er bevist å undertrykke utbruddet av allergi tilfeller av genetisk (arvelig) hos spedbarn. Allergi hos spedbarn oppstår oftest når barnet under 2 år, spesielt når spedbarn under 3 måneder gammel.

Selv om amming kan forebygge allergi, vil mødre fortsatt trenger å spise mat mens breastfeeding ved å unngå matvarer som har potensial til å forårsake allergi.

"Sunn livsstil mor også har en viktig rolle i å forebygge allergi, som er ved å holde miljøet rent f.eks å holde huset rent ved å rengjøre møblene fra husstøv, midd og sikre innendørs luft strømmer vel," sa han i går.


Spredt støv i luften veldig lett inhalert, og kan forårsake luftveisproblemer, som rhinitt og astma. Etter å ha fått eksklusiv amming for 6 måneder, kan babyer begynne å spise komplementære matvarer, men foreldrene har fortsatt å vurdere risikoen spedbarn rammes av matallergier.

"For å fortelle om babyen er allergisk for mat, levering av de første komplementære matvarer utenom morsmelk, anbefales det å bli gitt en etter en i sitt slag,". Hvis komplementære matvarer er gitt flere typer samtidig, så hvis allergisk reaksjon oppstår, kan vi ikke fastslå hva slags mat eller hva mat ingredienser som forårsaker allergi.

Egg, melk, nøtter, soya, hvete, fisk og sjømat er den type matvarer som hyppigst forårsaker allergi, så det er ikke tilrådelig gis til spedbarn i alderen altfor unge, fordi mindre barnets alder er mer følsomme for muligheten av kroppen hans allergi. I tillegg kan frukt og grønnsaker være et godt alternativ for en ekstra mat til barnet.

"Solid matvarer bør gis når barnet er 6 måneder gammel. Introduserer fast føde hos spedbarn i alderen 3-4 måneder vil kunne øke risikoen for allergi,"


Other ...



No comments :

Post a Comment